Sebevrah

Sebevrah

Anotace: Pár veršů, co mě jen tak napadly...

S prázdnýma rukama
v klíně složenýma,
s prázdným srdcem na dlani,
vzít si jenom prášek na spaní
a jít si lehnout na věčnost.
V mysli nezbyla už ani zlost,
ztratilo se všechno odhodlání.

V krůpějích potu stopa beznaděje.
Vzduch houstne, zem se chvěje.
Všechno proti tobě zbrojí,
už ani duši nemáš svojí.
Tu život krutě rozerval
na cáry a víru s tebe sňal,
špatná zkušenost jen se rojí.

Tak se vzdát?
Jako srab přestat bojovat?
To k smíchu bys byl sobě sám
a ve tvém nitru byl by šrám
co nikdo nezahojí. Slovo sebevrah,
po kterém cítíš divných pach
a v ústech zhořkne ti.
Autor deep inside, 06.11.2009
Přečteno 307x
Tipy 12
Poslední tipující: Coriwen, susana načeva, Zefi, JA.RO., Darkkitty, Heavy, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne, to vážně nemám. :) Jen mě to tak napadlo, nic víc.

15.12.2009 15:12:00 | deep inside

No doufám, že je to jen básnička a nemáš nějaké podobné pocity.

15.12.2009 15:01:00 | hypertenze

téma je takové jaké je, to nijak nehodnotím... ale líbí se mě jak je to napsané a některé obraty a myšlenky... Takže ST

08.11.2009 20:56:00 | JA.RO.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí