Vylétáme

Vylétáme

Anotace: a padáme zas dolů

Stavět si vzdušné zámky
jen tak, víš?
Pro okrasu...

Ja sakra jsem naivni!
Já vím!

Nechat se nést na
křídlech ptáků,
jednou zas tiše odletím
(z toho tvého)

Bolíš

Zámky už se mi rozsypaly,
rozběhly někam do davu

Utrhl sis kus ze mě,
já z Tebe asi větší
a v hlavě se mi pořád točíš
dokola

a bolíš
Autor Sukuba, 07.11.2009
Přečteno 212x
Tipy 4
Poslední tipující: Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí