Černá kočka

Černá kočka

Černá kočka se mihla tmou.
Volám na ni, čiči, kde jsi?
Nepřiběhla, jenom mňoukla,
černá noc ji někde sfoukla.

Kocourka mého připoměla,
vůni kožíšku přiblížila.

Chybí mně moje koťátko,
černé klubíčko chlupů.

Co spokojeně přede na klíně,
v bezpečí lidské dlaně.
Autor devcatko z jetele, 07.11.2009
Přečteno 321x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, strawbery, jedam, Paulín, hašlerka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí