Hvězda

Hvězda

Anotace: ...

Mrazivý paprsek z nebeské dáli,
v nebeské dáli stříbrný lesk
a naděje pohasínající v hloubi duše,
duše, co zná jen stesk.
Touha po přátelství, vlídném slovu.

A nic víc?
Nevím.
Ani mysl bez hranic?
Tu já přeci mám,
bledě se blýskám v temné noci.
Jsem vzdálená hvězda,
hvězda tajemné moci.
Autor The God, 07.11.2009
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí