Mam strach

Mam strach

Anotace: Mluví to za vše

Vzdaluješ se čím dál víc,
nevim komu to mam říct.
Naše roky byli krásné,
vášnivé a také vratké.
Potom jsme se vzdálily
a zase se zblížily.
Naše cesta je však vratká,
ale přesto neni krátká.
Nějak se mi vzdaluješ
a přitom mě křižuješ.
Miluju tě, chci tě stále,
ale nevim jak ti říct:
Mam strach, že se jednou nevrátíš.
Autor agent006, 07.11.2009
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Elisha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tak

17.05.2010 22:37:00 | agent006

Na to dobrá rada není
dělej to co city velí
ve vstahu je překážka
rutina a přetvářka

29.01.2010 20:13:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí