Závod z časem

Závod z časem

Anotace: Utíka to všem

Svět je strašně zmateny a nespoutaně zrychleně zblázněný. Čas v něm hraje rychlou roli,neuprosny závodník v tomhle boji. Tohle tempo se nikdy nezastaví,sekunda v hodiny a pak se střídá roční období. Čas je svým způsobem spravedlivy.Dostihne bohaté,kteří si nekoupi ani dvě vteřiny. Nemá cenu s ním bojovat omotá se kolem nás jako had. Můžete si nechat vyhladit vrásky,vysledek na konec je vždycky jasny.
Autor ALFA-SELA, 07.11.2009
Přečteno 271x
Tipy 4
Poslední tipující: Heavy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí