Březník

Březník

Anotace: ...

Březník

Když slunce horké spálí ti záda,
tobě to nevadí, bereš to jako velký dar,
je skvělé cítit, že život máš ráda,
písničky hezké přehluší okolní žár.
*
Vzít s sebou tornu, kytaru a lesem jít
a s kamarády si chvíli zpívat,
nech doma starosti, nač je tady mít,
na lesní krásy se chceš dívat.
*
Když kytary u ohně zní,
ani spát se nechce nikomu z nás,
tvá duše tady lehounce sní,
o tom, kdo hraje, z něhož vychází jas.
*
On probudil touhy, které v tobě jen spaly
a s každým tónem okřívají,
jsou cesty, které najít vždycky se daly,
jdeš s lidmi, kteří je znají.
*
Tvůj zpěv z hrdla se rozlétá,
texty písní znáš, i když uteklo let,
vidělas krásy celého světa,
žádná však nebyla pro tebe cestou zpět.
*
Noc spěchá k ránu, svítání zavírá sen,
zvuk kytar se s tebou teď loučí,
zas bude tu další obyčejný den,
ale víš, že tvá touha nekončí.
*
Autor majdik 2, 07.11.2009
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí