RITUÁL

RITUÁL

Anotace: ...

euforii všedních dnů
noci děsu vysřídají
ve snu slyším bonga věř mi

inddicie k všem zlým snům
v tomhle salónu prý mají
tak mi vědmo pravdu řekni

na pláži stojím sám
a v dáli slyším bonga znít
chystá se rituál
nevím proč mě nikdo nevzbudí

u kůlu přivázán
řekni mi kdo chce mou krev pít
točí se seriál
nebo to je můj klip poslední
Autor Elisha, 07.11.2009
Přečteno 373x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Jožin z Moravy, sveřep, Druhá jizva v duši, divoska_jaja, Tanzania, labuť, Kristine Clary-Aldringen, Květka Š., a_tao, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

k předch.kom. jako bonga?

29.11.2009 20:50:00 | sveřep

Některá málo slůvka mi připomněla píseň od Kabátu... zajímavé pojetí.

07.11.2009 18:40:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí