za mosty

za mosty

Anotace: ...

...

za spálenými mosty
marně hledal by si vůni známou
co chřípí rozechvěla tvoje
a v hlavě se rozehrála zvonkohrou

jen z popela již těžko vstanou sliby
však myšlenka na vůni sadu Tvého
jak fenix z prachu znova povstane

snad mezi trámy zdoutnalými
tam najdu konečně kus sebe
a na zdech domů zbořených
si znova promítnu své chyby

když plamen tolik hladový již mocí svou
poslední oblouk pohltil
vím že nenavštívím zahradu
z níž nosíval jsem Tobě růže

a k čemu je mi slunce v oblacích
když vím
že nespatřím v Tvých očích nebe

...
Autor chalcedon, 07.11.2009
Přečteno 278x
Tipy 7
Poslední tipující: Gabrielle, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za mosty spálenými
zas nová naděje ti svítá
že láska znovu ožije
pod katedrálou ticha
kde rty ztrápenými
své modlitby jsi šeptal
šeru...

ještě zbývá jeden krok
poodhalit smysl
nálezů a ztrát
.

krásná báseň, jež zrodila se z osamění...

18.11.2009 20:32:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí