Naděje na lepší zítřky

Naděje na lepší zítřky

Anotace: Jednou, až bude po všem, bude krásně :)

Co je to láska, co je to přátelství?
V čem to veliké tajemství tkví?
Proč tyto city mé srdce svírají,
proč tolik bolí a vůbec se nehojí?
Přála bych si přecházet tato trápení s úsměvem,
schovat ty jizvy na duši pod sněhem.
Jenže to by asi nebyl život, aby nenesl trápení,
člověk se musí vyrovnat, že hřeje a přináší i bolení.
Jednou však bude jen a jen dobře,
až spočine mé tělo v zemi, v hrobě!
Autor Anches, 07.11.2009
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí