Konec

Konec

Anotace: ...

Přestalo se střílet,
Okolí mě to utichlo.
Já začal hnedka šílet,
Co mě to tak namíchlo.

Koukám se dokola,
Je pusto a prázdno.

Zůstal jsem sám na světě?
Né nechci.
Vždyť má být dnes po létě.
To asi válka skončila.

Proč vůbec začala.
Zase se ptám sám sebe.
Vzpomínám,
Ano jedna osobnost povstala,
A asi chtěla políbit nebe.
Nepolíbila.

Jeden, svět vám v trosky změnil,
Jako poslední já umírám.
Život na zemi utichl,
A já teď oči křeči zavírám.

Ticho a prázdno. V okolí nic jen samota.
Země je pomníkem lidské civilizace.
Autor snupicek, 08.11.2009
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vážně dobrý..!

15.11.2009 23:38:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí