Kratoučká

Kratoučká

Anotace: ..

Děti si zas hráli,
Na vojáky.
Přitom se vám smáli,
Ještě sami neví.

Je to prý jen hra pro malé tak nevinná
Je to prý jen hra, na kterou se v dospělosti vzpomíná.

Radši děti hrajte si,
Na jinou vám profesy.
Autor snupicek, 08.11.2009
Přečteno 238x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemám ráda vojáky ani zbraně,
doslova vzpomínám si jak hrály jsme si na ně!
Vzpomínky přisly vhod, díky za ně.

08.11.2009 18:41:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí