chaos

chaos

Anotace: :-)

Ideální dům
Ideální pro vaši štíhlou linii
Ideální partner
Ideální rozměry
Ideální míry
Ideální vůz
.
.
.
...konvence a sračky...

Všichni musíte být
ideálně normální

Jsem taková

Jen uvnitř mám
ideální bordel

Nevystoupila jsem z davu
a nenasedla do tramvaje číslo 2.
té co vede na stanici ideálního štěstí
Autor Sukuba, 08.11.2009
Přečteno 221x
Tipy 1
Poslední tipující: Zefi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí