Ilustrace

Ilustrace

Anotace: Jinak řečeno "páté kolo u vozu", "šedá myška". Surrender.

Letos vůbec zdá se mi,
že je marné něco chtít,
vždycky přijde jenom touha.

Letos vůbec zdá se mi,
není hůř a není líp,
ta doba, proč je takhle dlouhá?

Letos vůbec zdá se mi,
není nic, jak bylo dřív,
není nic, co bylo krásné.

Nikdy nestála jsem opodál
a teď se všechno hezky vrací.
To, co jiný dřív by vzdal,
já vzdávám teď, já nejsem splachovací.
Posadím se ve tmě s rukama v klíně,
už nejsem hrdina, jsem jen ilustrací.

Letos vůbec zdá se mi,
všechno jiné než se zdá,
bez šance letět vzhůru.

Letos vůbec zdá se mi,
kdo jsi ty? A kdo jsem já?
Přenesme se přes cenzuru.
Autor myší královna, 08.11.2009
Přečteno 326x
Tipy 13
Poslední tipující: Martin Švarc, Lady Elleana, Psavec, Radek.oslov.Šafárik, Špáďa, Sam&ntha CH.Camberly Way, 6thSun, Djinii
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

cenzura, aa

09.11.2009 20:05:00 | trrtrr

zajímavé...

08.11.2009 20:09:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí