Láska?

Láska?

Anotace: co to je?

Láska?

Co je to vlastně láska?
je to pouze tmavá páska,
páska co ti zakryla oči,
celý svět se s tebou rázem točí.
*
Ptám se proto ještě jednou,
Co to vlastně znamená?
Je to pouze cit bez jména?
Ne je to cit, který cítím pouze s tebou.
*
Jen a jen s tebou,
Cítím tento cit,
Kolena se mi klepou
Jsem napnutá jako nit.
*
Nit , kterou tento cit poničil,
Nechal na ní rány
Proto tento cit už nechci zažít
Chovám se proto jako vrány.
*
Budí kolem tebe strach,
U tebe to buší na poplach,
Utři z této knihy ten prach,
A začni konečně žít.
*
Neboť život žiješ pouze jednou.
*
Autor majdik 2, 08.11.2009
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: Erča
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí