zakázaná láska

zakázaná láska

Anotace: ...

Zakázaná láska

Jsi zakázaná láska,
přesto toužím tě chvíli mít,
marně můžu doufat,
že o tobě přestanu ve dnech snít.
*
Já probuzena k žití
stejně cítím prázdno v sobě,
nehodlám ti říct,
že moc mi chybíš v téhle době.
*
Žiješ svůj život,
já jsem jen jednou z mnoha,
trápím se tajně,
nechci být důvod, proč vzít roha.
*
Jsi krásnou představou,
na kterou myslím bez ustání,
básníkům přináší,
vzletnost veršů při něžném milování.
*
Autor majdik 2, 08.11.2009
Přečteno 235x
Tipy 8
Poslední tipující: Mraveneček, Psavec, boomslang, její alter ego, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí