Dopis (pro Tebe)

Dopis (pro Tebe)

Anotace: ... o všem, co je nad Slunce jasné.. ovšem, že bez iluzí, na pivní tácek propisovačkou půjčenou od servírky - dopis pro Tebe

rána už jsou chladná
a Tvá DNA mé informace nepřijímá
ze dna kaluže se uvolňují mikroskopické částečky bahna
a ve zvláštních formacích stoupají ke hladině
- důkaz dialektiky znamenající život ve světě představujícím zmatek

mám svůj záchytný bod
ale Tvé okno ve třetím patře se nerozsvítí
ani dnes v noci
...noci jsou ještě chladnější

až se mě zeptají, jak dlouho už tu čekám
nedokážu odpovědět
vím ale celkem jistě, že poslední dobou už jsou rána chladná

a vždy tomu tak nebylo
Autor Langoš, 08.11.2009
Přečteno 307x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Vlk v rouše, ewon, Romana Šamanka Ladyloba, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí