V klecích

V klecích

Anotace: experimentální textík, ke kterému mě inspiroval tzv. městský vztek... občas ho prožívám víc než dost.

V KLECÍCH

Denně cestujeme společně se stovkami obličejů
– většinou není dobré v nich číst.
PAST Č. 1
„Člověk co vede takový řeči, by se měl jít léčit.“

Denně stejný rytmus, stejná nálada,
nic co by člověka vyloženě potěšilo, ale je to práce…
PAST Č. 2
„A čím by ses tedy chtěl živit? …cože? Nevyděláš si ani na slanou vodu.“

Domov bývá místem, kde bydlí mnohem víc lidí,
které neznáš, než těch, které znáš.
PAST Č. – ANI NEVÍM KOLIK
„Buď rád, že máš vůbec střechu nad hlavou.“

Nejsem to nakonec já, kdo neví, že od štěstí tvář odvrací?
Mám i teď strach, že i za chůze vlastně sedím za pecí.
Od kdy je dobré učit své milé denně se zavírat do klecí?!
Autor Dermgen, 08.11.2009
Přečteno 291x
Tipy 1
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí