Lest

Lest

Anotace: Je to v mužské osobě!!!

Dívčí bledé ruce,
Dotykají se.
Zkoumají mé tělo,
Nezkušené jsou.

Má jí strach,
Že něco pokazí.
Smutné je že odchází,
A nechává mě tu.

Samotného,opuštěného,
Neznámeho přítela přívítá,
Žárlivost mě ovladá,
A vrazit mu do tváře chít.

Však vím že nemá,
I když, chci ovládat se musím.
Miluju jí víc a víc,
Co stím mám dělat?
Netuším co dál,
Jak pokračovat.¨
Nemám sílu doufat,
K dobrému,otáčím se k zlému.

Zlým se stávám,
Bledé ruce mě chytnou.
Trhnou a já umírám,
Ona mě zabila a jiného líbá.
Autor Erča, 08.11.2009
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí