Odejít

Odejít

Anotace: chbí mi ... ale prostě nemůžu dál

Odejít

Odcházím a vzdávám veškerý ten boj,
Který jsem vlastně začala zase JÁ
Asi není nic, co by si mi chtěl říct

V srdci nářek, žal a hněv
V hlavě miliony otázek
A na očích slzy
Takhle teď chodím – asi nová móda

Kolem sebe spoustu přátel,
Čekajících až se jim
Sesypu do náruče
Jen ten jeden chybí
Jako jeden díl puzzlů
Ten nepostradatelný

Zklamána veškerým děním,
Děním kolem tebe
Cítím, že musím
ODEJÍT

Chci změnu – já vím
A proto budu na nějakou dobu
Prostě pryč

Jestli se vrátím – netuším
Zašly jsme moc daleko
Překročili hranice
Veškerých pozitiv
Překročili hranice Mordoru
A to krásné už je za námi

Nevidím čas …
Kolik jsou 3 měsíce?
A kolik 3 roky?
Ztracena a zmatena okolním světem
Snažím se nalézt sama sebe

Není to hezký svět, když do něj nepatříš
Odporný beze všeho co jsem měla ráda
Ale asi je to má jediná záchrana a skrýš,
Kam se aspoň pro zatím mohu schovat
Je těžké tady dýchat, když tu nenacházím kyslík
Je těžké tady chodit, protože tu není půda
A tak se topím – naprosto sama a dobrovolně

Kvůli své hrdosti a pohodlí
Si zkouším zvykat na peklo ve kterém žiji

V jednom městě
V jednom okamžiku
Se naše oči jako by naráz sklopí
Vidím měsíc … taky ho sleduješ?
Otáčím hlavu na stranu,
Protože se snažím ODEJÍT

Jen tak potichu a nenápadně
Jako to dělají staří lidé
Ale zatím odcházím
Jako terorista
Ačkoliv se za sebou nesnažím nikoho zabít
Zabíjím sama sebe
Pro naši spokojenost

Sedím v pokoji, na klíně mi vrní kočka
Třeba ten hněv jednou odpluje
Říkám si …
Autor Albík, 08.11.2009
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: OBublinka, Lady Carmila- Políbená mlhou..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen bych to trochu "učesala" a neopakovala některá slova, jinak tam máš i dobrá slova..

08.11.2009 21:51:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí