Inspirace

Inspirace

Anotace: ...

Sbírka: Drozdovská recese

Tiše jako by bez dechu
dělají snovou neplechu.
Obloha tajemných
mění se v prach,
dotyky bezedných
hlásí krach.

Zasnění a zaslepení
spínají ruce k tužce a papíru,
sepsat ten každodenní
líbezný tón klavíru.

V hlavě nechat znít
i obyčejnou frázi,
proměnit vše v síť
a vstoupit do oázy,
kde líbá múza na čelo.
No řekněte:
Komu by se nechtělo?
Autor Dullsinea, 08.11.2009
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: Pevya, zelená víla, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká, povedená básnička.

Komu by se nechtělo
pero do ruky brát
a o všem, co se semlelo
si psát a psát a psát...

09.11.2009 21:09:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí