Přítěž

Přítěž

čekání v podbříšku
na první nádech
slzami smáčené
tělíčko slábne
mělo by vychladnout
dřív než ucítí
jaký je život
bez lásky letící
rychle pryč.

jenže se dostalo
na světlo ven
dýchalo, brečelo,
všechno je zlé.
"tak co je to, co?"
"máte dceru maminko,
je zdravá, buďte ráda,"
ale tímhle započal
konec všeho.

babrat se ve zpomínkách
ve vlastní minulosti
po letech zjištěné
pravdy
lepší nevědět
a nechápat pohledy
nerozumět všem
a žít v nevědomosti,
ale štastná...
Autor bloumej očima, 08.11.2009
Přečteno 236x
Tipy 8
Poslední tipující: Kapka, ewon, Zefi, Vlk v rouše, black-ladybird, její alter ego, kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí