Sblížení

Sblížení

Rozpouštíš
se v mých vlasech
a čekáš na vítr
do tvých rukou plachtících
na mém těle
Odpouštíš
chvíle kdy tě nelíbám
s výrazem slepě věřících
tvá kůže se směje
Půda tvých očí
má dobré základy
pro rozkvět mého citu
Tvá slova jsou podklady
na duševní souznění
a zborcení všech mýtů
Je to snad zázrak
potkání naše
jako když se rozední
po temné bouři
I Země se asi otočila
když věděla
že naše srdce touží
aby nás k sobě přiblížila
Autor Lioness, 09.11.2009
Přečteno 333x
Tipy 18
Poslední tipující: Dis-Con-Nect-Ted, 6thSun, enigman, Psavec, Zasr. romantik, Květka Š., labuť, hašlerka, Mbonita, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlavne at se toci porad spravnym smerem ;-)

09.11.2009 00:08:00 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí