Takový divný pocit

Takový divný pocit

Anotace: .....

Ten divný pocit, co v duši mám,
dlouho mě trápí, dobře ho znám.
Pro všechny stávám se andělem smrti,
nevím proč, ten pocit duši mou drtí.

Vzlyky mé utichly,
vyschl pramen slz,
cítím se jako bych
žila v hrůze hrůz.

Najednou lidé co milovala jsem
odešli, utichli, vzala je zem.
Snad rozhodli se sami,
snad je jim líp,
já se snad naučím s tím pocitem žít.
Autor FJ, 09.11.2009
Přečteno 323x
Tipy 10
Poslední tipující: Mraveneček, WAYWARD, Prokešová, Prdelka10, Labanda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...naučíš

25.11.2009 23:15:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí