možná ti řekne.....

možná ti řekne.....

Anotace: /goodbye.../

Ticho loví svoje křídla
ale ta se ani neohledla
naděje jen zůstavá
ale ta tma zamává

Možná řekne Goodbye
možná řekne.......

Jen ticho naděje
žáru slza spaluje
to se tak často nestává
ticho někde postává

Možná řekne goodbae
možná řekné........
Autor Radek.oslov.Šafárik, 09.11.2009
Přečteno 305x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, Zefi, enigman, Psavec, hašlerka, Linzerka, Mbonita, P.P.S., labuť, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí