FEMINA

FEMINA

Anotace: ..

spalas jak kotě
na globusu v botě
a já už tě poznal jako feminu
a se mnou ve Lhotě
vzalas mě za chotě
že to bylo seis-fiction
teď pominu

tvý havraní vlasy
a symboly krásy
vyslaly ke mě horkej Amorův šíp
jó to byly časy
když nebyly pasy
tenkrát byl u nás ve Lhotě svatej klid

začíná tanec na minovým poli
dal bych si dvacet a všechno mě bolí
Madonna mia mám doma feminu
s ní tančím
a nikdy nevím jestli minu minu nebo neminu

jsem jak leklá ryba
co po nocích líbá
tvůj italský temperament
tvý nároky sliby
maří moje chyby
já modlím se k Bohu ať vezme tě čert
Autor Elisha, 09.11.2009
Přečteno 250x
Tipy 26
Poslední tipující: Bíša, Špáďa, sveřep, Druhá jizva v duši, Nussichoco, divoska_jaja, Petbab, Květka Š., Psavec, Zpátky, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí