Kde hvězdy ztratily světlo

Kde hvězdy ztratily světlo

Anotace: Budoucí text

Ve studené noci
Kde hvězdy ztratily světlo
Spím v hromadě
Snů
o bolesti a křiku
Jako moře hluboké
Noční můry se tulí ke mně
Z neklidného probuzení
Kde uvadající měsíc pláče
Na hořící dřevo archy
A vlci se plíží tmou
Jejich oči se třpytí
Po krvi marnosti
Požehnaní
Bohové
...Bestiality!
Autor Gabrielle Taroka, 10.11.2009
Přečteno 341x
Tipy 18
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Santinan Black, Zefi, Rhiana E. Nebresk, carodejka, Hloupá Květinka, WhiteSkull, Nergal, Johan', Severka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná slova poskládaná v nádherné verše. Až bestiálně nádherná básnička! ST

01.05.2011 19:30:00 | Santinan Black

Pořád ti to píše. Moc dobře volená slova.

02.01.2010 00:02:00 | WhiteShadow

Moc hezké!

15.12.2009 22:50:00 | carodejka

Az bestialne dokonale volena slova...u me ST

19.11.2009 22:23:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí