Víla v černých punčochách

Víla v černých punčochách

Anotace: ...

Na nohou měla černé punčochy
chtěla být krásná – pro koho
kdo chtěl by snášet její vrtochy
co je mi do toho.

Přece jen chtěl jsem za ní jít
bylo to bláznovství
o trochu lásky poprosit
zda náhodou se nezaskví.

Však odpovědí byla
jen čiročirá tma
ta pochybená víla
řekla mi že mne zná.

Prý zná mě a tak nechce
mou sladkou láskou být
s úsměvem řekla lehce
že můžu sám jen pít.

A byla tolik svůdná
milovat jsem ji chtěl
sladkostí krás všech studna
řekla jen abych šel.

Šel daleko už od ní
a víc se nevracel
tak plyne mi den po dni
já lásku poztrácel.
Autor Skalsky Pavel, 10.11.2009
Přečteno 267x
Tipy 18
Poslední tipující: Anejet, slečna.závist, Markéta Hl., Psavec, Květka Š., hašlerka, Mbonita, Kapka, labuť, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ztratíš-najdeš... asi

21.11.2009 16:14:00 | Trdlo

báseň je to krásná, ale vážně - koukej se víc okolo sebe

13.11.2009 15:16:00 | Markéta Hl.

Třeba jen přehlížíš slibné příležitosti...

10.11.2009 20:51:00 | rybí prdy

krásné..ST!

10.11.2009 13:57:00 | hašlerka

zní to melancholicky...ale žádoucně

ST

10.11.2009 13:41:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí