ÚTERÝ

ÚTERÝ

Anotace: Rozhovor s úterkem....

Sbírka: DNY V TÝDNU,POKAŽDÉ JINAK

ÚTERÝ


Haló pozor ,kdo to je,
kdo to tady ťuká,
úterý se raduje,
dělat bude kluka.

Mě to přece nevadí,
mě už je to jedno,
že úterý se posadí
pod mé malé okno.

Táta křičí z pokoje,
kdo to tady bouchá?
To úterý přece je,
"a ty jsi hloupá holka".
Autor Bomejka, 10.11.2009
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí