Krásné a nejkrásnější

Krásné a nejkrásnější

Anotace: ..

Sbírka: Zhaslé noci

Jak jsou krásné
hvězdy z večera
či ranní slunce svit
mlha co pláče za šera
rozkvetlé pole slunečnic
rosy na listech třpyt

Jak je krásné
vonět k růžím
procházet se v dešti
s větrem si povídat
nebo když se svíčka zhasne
a střepy nosí štěstí

Jak jsou krásné
dlouhotrvající polibky
objetí
z očí do očí dívání zblízka

Nejkrásnější
způsobující dojetí
lepší než chuť vanilky
je usínání v náručí
když v srdcích žhne lásky jiskra
Autor Lioness, 10.11.2009
Přečteno 437x
Tipy 11
Poslední tipující: 6thSun, enigman, labuť, Psavec, Mbonita, Matty09, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zni to krasne :-)

10.11.2009 17:21:00 | Matty09

Mám ráda slunečnice...

10.11.2009 17:14:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí