It’s beautiful, it’s not true

It’s beautiful, it’s not true

Anotace: Real life...

Svět je plný pýchy
Každý má své hříchy
Na moři je jachta
Napla se ji plachta
Je jediná, čistá

Už se stmívá
Duše její mě vzývá
Její hlas letí vzduchem
Zaslechl jsem ho ... uchem

Jediná věc čistá, jachta na moři
Mé srdce pro ní hoří
Její plachta je tak krásná
Zářící a krásná
Jak nebe nad námi

Blíží se k ní blíž
Je to posedlost spíš
Najednou vidím její druhou tvář ...
... čisté zlo, ... je pozdě, ... je to lhář.

Každý podlehne
Je to marné
Čisté zlo
Nám je z toho mdlo ...
... a není úniku ...

Teď už vím, nikomu nevěř ...
Všichni jsou jiní, tomu věř ...
Každý má dvě tváře
Bacha na ty lháře ...
... chytí a nepustí.
Autor D.Angel, 25.11.2005
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí