Dýchat už mě nebolí

Dýchat už mě nebolí

Anotace: už trochu déle (4.10.09) s každým nádechem cítila jsem bolest

Listí se barví do ruda,
hrušky už nepadají.
Včeras jsi, "lásko", zašeptal
mi do ucha potají.

Srdce mi bilo jako zvon,
však každý úder ranil,
jako by dýku s krví mou
jsi svíral ve své dlani.

Rukou jsi ale ránu stisk'
a s úsměvem mi šeptal:
"Ty jsi má, já jsem navždy Tvůj,"
polibek do vlasů dal.

Tím jablko jsme nakousli
a utekli jsme z ráje.
Slyšíš romanci podzimní,
jak na kytaru hraje?
Autor Kristine Clary-Aldringen, 10.11.2009
Přečteno 332x
Tipy 12
Poslední tipující: Tomáš Marný, Vlk v rouše, enigman, Květka Š., zenge, NováEli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poslední sloka skvělá...
je pěkná vlastně celá ...

10.11.2009 17:17:00 | NováEli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí