Jedné noci hrozný sen

Jedné noci hrozný sen

Anotace: bla blu blééé

Večer se znovu blíží
A strach se snáší nad mnou
Všichni se pryč plíží
Prosím ať je tu bůh semnou

Uvidím li ji já
Neuvidí li mě ona
Já se schovám ve skrýši
Ona se tiše plíží
Noc tiše kraluje
Ona se vzdaluje
Díky bohu je tu den
Už tu není ten hrozný sen!

A tak si čekám dál
Na další hrozný zážitek
Ona je noci král,
A já z toho nemám požitek
Autor D.Angel, 25.11.2005
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí