POVINOSTI NEPOVINOSTI

POVINOSTI NEPOVINOSTI

Anotace: KAŽDÝ OBČAN POTŘEBUJE MAKAT JEN POLITIK JE Z JINÉ DIMENZE NEPODLÉHÁ SYSTÉMU TO SE TO TUNELUJE JE TO špatný ŽÁK

POVINOSTI NEPOVINOSTI!!
DO práce všichni chodíme!!
daně platíme!!
O volných večerech randíme.
Paříme na diskotékách ,
v divadelních klubech!!
Na koncertech!!
Máme se dobře po čertech.
MÁME SE?!!
Politici!!
nechodí sedat do lavic!!
Maj bolehlav makovic!!
Pravidla jejich !§
letní tábor!!
Brzy přijde nový nábor!!
Snad !!
dočkáme se lepších žáčků,
co se budou pilně učit!!
A né občany mučit.
Vlastně !!
oni ani nemusí ručit za to!!
co schválí.
To mě u srdce pálí!!
Do ruda!!
AŤ zhebne!! ta obluda!!
Snaž se víc !!
Ty poslanecký kluku,
I ty holčičko!!
Zapoj to svý srdíčko!!
a dej vědet!!
Až budete v lavicích
všichni sedět!!!
Autor pepa čech, 10.11.2009
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí