Po dlouhé době

Po dlouhé době

Anotace: jsem si dneska v knihovně půjčil knížku, co jsi ji tolik milovala, pořád jsi o ní mluvila... vzpomeneš si ještě?

Po dlouhém čase zas točí se gramofon
skřípání jehly
cvakání času
hodiny odbíjí zas podzimní večer jako kdysi
Jen moje srdce už nebuší tak zprudka
jen lidi kolem už nejsou tolik noví
a sny -
- sny se vytratily
Po dávné době - snad dva lidské věky
se vrátila pohádka se vrátil ten sen
příběh co napsal ho kousek pan Andersen
refrén však zpívají kameny řeky
pod tvými okny
A Goethe hraje na klavír
baladu o konci přítele Werthera
prý miloval tu černovlasou krásku z Montmartru
Autor Bůchví..., 10.11.2009
Přečteno 227x
Tipy 7
Poslední tipující: yourqueen, labuť, Psavec, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Agniezka, bellis perennis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí