Všechny sny, uzavřel jsem

Všechny sny, uzavřel jsem

Anotace: ***

Všechny sny, uzavřel jsem.
Pevně je spoutal provazem
Nepustím je později ani dřív
Nepustím , co budu živ

Někdo chce snít. Někdo chce naopak žít.
Někdo chce snít, každý musí jednou prozřít.

Všechny sny, uzavřel jsem
Oděl je věčným plamenem
Ať shoří jako papír
Až shoří, pocítím mír

Všechny sny, uzavřel jsem
Poranil se ostrým trnem
Krví zaplatil a upsal
Krví, tuto báseň napsal

Někdo chce snít. Někdo chce naopak žít.
Někdo chce snít, každý musí jednou prozřít.
Autor Edmond Kadad, 10.11.2009
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: bellacomp, Viva La Roma, stravla, Alien.v.v.s.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je lépe skutečně to žít, než o tom jen snít.

11.11.2009 12:25:00 | bellacomp

Je to dilema ale musí se žít.

10.11.2009 20:52:00 | stravla

a když chce někdo žít i snít??

10.11.2009 20:37:00 | Alien.v.v.s.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí