Štěně

Štěně

Anotace: věnováno malé přítelkyni Kelly

Jednoho prosincového dne,
mi dcera donesla,
prý nejlepší dárek pro mne,
ruce otevřela,
vidím černé štěně,
vejde se do mé,jedné dlaně.

Chudáček malý,bojí se,
loužičky dělá všude,
nachystám mu krabičku,
aby spát, mělo kde,
v noci kňučí,
strachy třese se,
vezmu si ho do postele,
krásně mě hřeje,
jazýčkem malým vděčně,
oblizuje mě.

Mám malou přítelkyni,
dala jsem jí jméno Kelly,
nehne se na krok,
beze mě.

Na vycházku spolu chodíme,
packu již dávat umí,
jídlo jí,
jen když sedím u ní,
nechá mě,
mluvit na ni,
očima kouká,
jako by mi rozuměla,
jen promluvit, by možná měla.

Její plný dům,
vše je její jenom,
štěká,skáče,
již čtyři roky má,
malá přítelkyně jediná.
Autor maakkyy, 10.11.2009
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: Oťas, susana načeva, kleopatra.sedma, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I taková malá chlupatá kulička dokáže udělat život veselejší,že :)

10.11.2009 21:59:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí