S politiky už netančím:)

S politiky už netančím:)

Anotace: mnooo jak bych to řekla abych neurazila ministerstvo školství...prostě byla hodina dějepisu příliš nudná a tak vznikla tahle patlanina...tak snad se to dá číst:)

Škola je věc nudná,
pro život však nutná.
I bezďák může vysokoškolákem být,
jen toho štěstí trochu víc mít.

Kontejner,popelnice,levné víno,
za žebrotu na Smícháči pivo.
Život je pes,to je častá řeč,
ale hejbbnout prstem,to je málo dnes.

Luxusní vily svádí,
a politický posty vábí.
Pak Gross přisedne si,igelitka na zádech,
napije se,rozváže jazyk a má i po milionech.

I Paroubek se přišourá,
zbytek salátu někde vyšťourá.
Povídá,ty vole hoši,já jim děkuju,
a oni mě postavěj do praporu.

Jandák se tu rozkoukává,
v nebi mu to dostál dotovává.
I Kanyza už ví své,
na ministry se zjrátka nemá donášet.

To Buzková učí dceru po francouzsku,
v parlamentu složí v neděli těžkou zkoušku,
Němec se čertí na soudkyni,
proč soudek ještě není plný.

Ve zdravotnictví si libuje Emmerová Milada,
v senátu se šušká,že neví kdy je porada.
Chroupe chipsy a ráa se koupe,
ale jen počkejte až stb odhalí to její doupě.

I Šimek dobře věděl,že s politiky se netančí,
ale pak na to taky doplatil.
Já se snad počím,
a tak se o nich radši nic neučím..
Autor latybe, 25.11.2005
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj obsahove!! a vtipny:)

03.07.2007 03:28:00 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí