Promarněná příležitost

Promarněná příležitost

Anotace: stane se :)

Promarněná příležitost
cvrnkla mě do kotníku
jenom si neztěžuj
až zejtra chcípneš v tichu
nepotkáš, nenajdeš, nevěříš
aspoň že holka dobře spíš

jako trest za život ve strachu
kleč si až do smrti na hrachu
jen si mi neztěžuj
(klidně breč)
k bolesti v kolenou
přidej křeč

budeš mít úžasný zážitky
než půjdeš na hřbitov pod kytky
svíčkama šetři, budou se hodit
brzy tě půjdu doprovodit
Autor Myška, 11.11.2009
Přečteno 334x
Tipy 17
Poslední tipující: Seegr, mkinka, Gabrielle, ilona, drsnosrstej kokršpaněl, Charlie's dot, hašlerka, Psavec, labuť, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi jsem se zamiloval do tvých básní:)

12.07.2012 16:18:35 | kočkopes

mně se prostě pekelně líbí jak píšeš, úplně lucifersky moc

06.01.2010 22:39:00 | drsnosrstej kokršpaněl

pěkné básnění ST.

11.11.2009 09:42:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí