Duhou

Duhou

Anotace: ..

Sbírka: Noci duhové

Chci pro tebe být
čokoládovou květinou
rozpouštět se
na tvém jazyku
utopit se
v očích tvých
nebýt dál nevinnou
rozkvést v hřích

Chci přimět tě snít
o mých větrných vlasech
abys vzal za kliku
do světa snového
tápal
za zrdcadlem
mého srdce

Snad nevíš co je nového
jsi parfém
co rád by chápal
mé labutí ruce

Jsem duha
tvého oblačného nebe
a nechávám odkapávat
všechny stesky z tebe
Autor Lioness, 11.11.2009
Přečteno 309x
Tipy 12
Poslední tipující: Lucije, enigman, Matty09, Jana M., Zefi, Petbab, bellacomp, kleopatra.sedma, Květka Š., labuť, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí