Kýč

Kýč

Anotace: (S roztodivnou skladbou - ABCDEBFD)

Proplouváme životem

jak laciní úhoři.

Záleží na modlitbách,

záleží na pokoře.

Jsme jak lodě na souši,

jsme jak lodě na moři,

jsme jak kurzy finanční,

teď dole, poté nahoře.
Autor Lukrécie, 11.11.2009
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí