Těžko je ...

Těžko je ...

Anotace: momentální nápad ... neupravený neotesaný...

Těžko je básníku,
jak růži ve zdobené váze,
když sbírá střípky,
jež se rozutekly po podlaze.

Těžko je přátelům,
když ostatní jsou víc než slepí,
možná že soucitem,
ty střípky znovu slepí.

Težko je rodičům,
co je vlastní děti opustili,
možná že bohatství
dali by za štěstí malou chvíli!
Autor Obyčejný básník, 25.11.2005
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jenomze je tady porad to Mozna...

18.04.2006 19:32:00 | BlackTangerine

Těžko je každému,
kdo nemůže mít,
to co by si přál,
když zbývá mu jen to slůvko se bát...

25.11.2005 20:50:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí