Pastelka

Pastelka

Anotace: "K"

Jsi jako pastelka,
barvy nepopsané.
A já kreslím jenom tužkou - obyčejnou..

Jak bojím se chytnou,
tvé odlesky do čmouhaté ruky,
a slyšet ty barevné zvuky,
jenž krása tvá nabízí mě - obyčejné..

To leknutí, když maloval jsi ...
V mém sevření bez myšlenky úniku,
dals život- první čáru vzniku ..
těm liním co kreslené byly - obyčejnou ..- tužkou

..Moje Pastelko
Autor Analisieren, 11.11.2009
Přečteno 228x
Tipy 9
Poslední tipující: Quigleika, Psavec, labuť, enigman, Antonín Sander, Flamy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí ST.

12.11.2009 17:48:00 | Acham

Pěkné!

11.11.2009 20:57:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí