bez názvu

bez názvu

Anotace: jenom chvilkové opojení náhlým pocitem, bez rýmu, nepřemýšlela jsem nad tím......

Trochu vidím černou.
Tramín nachově zůstává v čele mysli snad soudných dní.
Zkameněl. Draze drze touží,
do dobrých rukou daruje kus syrového masa.
Z krys pískot a řev rozřezávají ticho tmy
a svět svítí do ruda.
Zlá moc mne nutí psát a přemýšlet dál.

Zjevení sv. Jana snad přichází, za nehty mám krev,
na otáčecí židli sedí černý havran,
který hlásá
smrt.

Srdce dobilo,
doufám naposledy.

Podívám se dovnitř,
Tebe
a nezbude nic, jen
touha a
trs suché trávy místo duše zlomené.
Samota je na misce vah hlavní přísada.
Kolotoč světa je vlastně,
guláš drobných ústupků a
zlomyslností...
svaté krádeže,
kupují odpustky, nechtějí ji.
Nechtějí
Smrt.

Snadná kořist soudného lovu,
láká darmošlapy šlapající po naději denní doby černosti.

Trpná chvilka , tramp klouby hraje symfonii na
Ukulele.
Je konec.
Autor Markéta G., 11.11.2009
Přečteno 267x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik, Juraj Hrom, lexus, kroužek, jarmil, Jana M., páááááááá, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad najdou se lepší momenty a inspirace k spaní, veselejšímu :)

18.11.2009 01:27:00 | blue

pěkné vize, dokonce jsem si to byl schopen představovat a mělo to pak hloubku nějakého surrealistického filmu

18.11.2009 01:02:00 | lexus

..jsou takové dny..

11.11.2009 22:48:00 | páááááááá

...no nazdar,nechtěl bych to mít v hlavě...tip

11.11.2009 22:37:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí