Čirá voda

Čirá voda

Anotace: ...

Čirá voda

Pár úsměvů nestojí nic,
bez ptaní je můžeš dál dát,
ve sněhu září červená líc,
láska jednou bude tě hřát.
*
A ty čekáš na svou chvíli,
v tvých očích zrcadlí se cit,
něco získáš vlastní pílí,
co chceš jednou budeš i mít.
*
Teplý čaj hřeje jen tělo,
když hezký kluk pozve tě dál,
čekáš víc, to by se mělo,
v čiré vodě nehledej kal.
*
Autor majdik 2, 12.11.2009
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí