Chybí mi kus srdce

Chybí mi kus srdce

Anotace: ...

Chybí mi kus srdce

Chybí mi kus srdce,
ať se přihlásí ten, co ho vzal.
Láskou hřeju jak slunce,
přemýšlím, kam jsi ho dal.
*
Navštívím ztráty a nálezy,
však tuším již, že k mání nebude.
Možná když vznesu své dotazy,
zase to tvé pro mě nadbude.
*
Mám hlavu v oblacích,
když měla bych stát nohama na zemi.
A nespím po nocích,
vždyť s láskou jsou samé problémy.
*
Autor majdik 2, 12.11.2009
Přečteno 216x
Tipy 1
Poslední tipující: nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S láskou jsou probémy, ale to krásné pořád převažuje...

12.11.2009 08:15:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí