ten den nikdy neskončil

ten den nikdy neskončil

Anotace: zamilovala jsem si ji..zamilujte si ji taky

viděla jsem včera na ulici holku
smála se na všechny okolo
a ty okolo to naplňovalo
i když byla zima, měla na sobě jen saténový šaty
a ten báječnej úsměv
jakoby víc nepotřebovala

jakoby ani víc snad potřeba nebylo

ostatní byli zabalení ve svých kabátech
a jen zírali na ten úsměv
na tu holku

už dlouho necítili tolik energie
už dlouho necítili tolik energie v jinak tak ošklivém podzimním dnu

vypadalo to jakoby ulicí tančila
a ten studenej vzduch byl naplněnej její vůní
pořád házela hlavou,
její zrzavý vlasy byly teď taky všude
a zdálo se že kvůli nim i zbylo pár paprsků slunce
aby jim dalo krásnější odstín

byla toho plná ulice
lidi se na to nemohli vynadívat a chtěli tančit s ní
zamilovali si ten pocit,
že je na blízku
a prosili Boha ať ji nenechá odejít

bylo to jako kouzlo
některý ženský taky začaly sundavat kabáty
a ona jim nabízela ruce

chytly se a pořád jen tančily

a

ten

den

nikdy

neskončil.
Autor mattoni.uz.neni, 12.11.2009
Přečteno 299x
Tipy 15
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, stmivani.na.lepsi.casy, Psavec, 6thSun, Churry, bellacomp, enigman, Jana M.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

miluju ten den a miluju tu osobu :).. jen jak to licis

12.11.2009 17:18:00 | stmivani.na.lepsi.casy

nekonečno..."o)

12.11.2009 13:09:00 | Churry

nekončí...

12.11.2009 12:26:00 | enigman

Není to úplně můj šálek kávy, ale má v sobě něco, co mě přimělo dát tip.

12.11.2009 11:51:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí