nemyvyšleno

nemyvyšleno

Anotace: punk texty

Něco ti chybí
nic se ti nelíbí
všehcno je špatně
vidíš to matně

R:
Jseš jinej
jseš zvláštní
tak jedem
pivo načni
nezastavujem
nemáme zpoždění

Jak my chcem
tak žijem
po boku máme psa
co na měsíc vyje
a občas má hlad
stejně jako my

Kde budeme spát
a o co teď stát
nemáme moc
nejsme lakomý
tak žijeme dneska
nenávidime lesk a
společnost co odsuzuje nás
Autor rawena, 12.11.2009
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: Gapa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí