Nastal můj čas

Nastal můj čas

Anotace: trochu depresivní, ale o tom to je....

Na obloze vyšly první hwězdičky.
Vzápětí rozzářil se celý vesmír celičký.
A měsíc majestátně stojí mezi nimi.
Jasně září, zbaven vší viny.

Ticho všude kolem dokresluje noční dění.
Měli by všichni spát,ale tak tomu není.
Nákladní auta řítí se silnicí.
Občas je vidět okno zářící.
Proč asi nespí? Nedá mi to se nezeptat.
V přemýšlení o bytí ruší mne jen chlad.

Mé kroky nesou se ztichlou ulicí.
Nevím kam jdu. Jen nechci být doma.
Pak nejistě překračuju čáru dělící.
Už vím. Nastal můj čas. Jdu skonat.
Autor Ezra, 12.11.2009
Přečteno 369x
Tipy 15
Poslední tipující: Vlk v rouše, Kelyn, hašlerka, Mbonita, Psavec, CORONATION, Radek.oslov.Šafárik, P.P.S.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ne, nejdu skonat, život je příliž krásný, na to abychom ho jen tak zahodili...jinak děkuji

26.11.2009 20:17:00 | Ezra

píšeš krásně, ještě že nejdeš skonat..

22.11.2009 11:42:00 | Kelyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí