Anděl z alabastru mého nitra

Anděl z alabastru mého nitra

Anotace: ...

Za hlavou svatozář
ze včerejších
střepů

město ještě
v mírném podřepu
plete se do těch
střepin beze jména
až po pás
drzé necudnosti

co proniká do mých
bakelitových snů
kde schovala jsem

si Tě

před tím
nenažraným
světem
Autor Jasmin de Paris, 12.11.2009
Přečteno 317x
Tipy 20
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, PrinceznaHeliovýchbalonků, Lacosta1, labuť, Mbonita, enigman, Psavec, Zpátky, Květka Š., zenge, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí